Wie zijn we?

Met SavePartner ontdekt u nieuwe mogelijkheden om uw business te verduurzamen. Een planmatige aanpak, gebaseerd op persoonlijk contact, helpt uw organisatie verder. Niet alleen voorzien wij commerciële partijen van hulp. Ook overheden kunnen rekenen op de kennis en kunde van SavePartner.

SavePartner ondersteunt in het efficiënter inrichten van uw energiehuishouding. We zorgen onder andere voor inzicht in verbruik om verspilling op te sporen en tegen te gaan. We kijken naar alternatieven om energie op te wekken en indien nodig, helpen we u om de energie zo efficiënt mogelijk in te kopen of te verkopen. Op deze manier maakt u meer budget vrij voor investeringen in uw product of dienstverlening. Verduurzaming betekent hierbij niet het inleveren van kwaliteit. We streven naar het behoud van de kwaliteit en, indien mogelijk, met meer rendement!

Hoe kan SavePartner u van dienst zijn?

Verduurzaming en energiebesparende maatregelen

Verduurzaming gaat verder dan het terugdringen van uw energieverbruik. Zo bieden we ook graag hulp bij het implementeren van duurzame oplossingen in bestaande bedrijfsprocessen. Waar haalt u de financiering vandaan? Op welke manier voorkomt u een onnodig grote overhead? Kunt u gebruik maken van fiscale maatregelen en/of subsidies? SavePartner ondersteunt bij het vormgeven en realiseren van de uiteenlopende verduurzamingsopgaven. We brengen de specifieke mogelijkheden voor de klant of collectief in beeld en begeleiden bij de implementatie van A tot Z, van plan tot realisatie.

Denk hierbij aan:

  • Het formuleren en realiseren van uiteenlopende duurzaamheidsambities van individuele bedrijven of collectiviteiten
  • De realisatie van duurzaamheidstrajecten (Energiebesparing en opwek)
  • Het voldoen aan het activiteitenbesluit, EED plicht of de meldingsplicht energiebesparing
  • Aanvraag van verschillende energiesubsidies en fiscale maatregelen(SDE+, ISDE EIA etc.)
  • Het regelen van de inkoop en verkoop van energie

Nieuwe mogelijkheden om te verduurzamen
Laten we samen aan de slag gaan met het verduurzamen van uw organisatie of het besparen op de energiekosten, bijvoorbeeld middels het regelen van de inkoop en verkoop van energie. Het helpt uw organisatie een stap voorwaarts te zetten.

Jeroen Bosma