Savepartner

Besparen op indirecte kosten is geen kunst – het is een vak. Effectief kostenmanagement vraagt om een gedegen marktkennis, om een helder inzicht in bedrijfsprocessen, een groot kwaliteitsbesef en een goed gevoel voor het belang van zakenrelaties.

De bedrijfskundigen van Savepartner zijn niet alleen specialisten in het signaleren van besparingskansen – zij zorgen ervoor dat uw kansen optimaal worden benut. Dat resulteert in aanzienlijke besparingen die oplopen tot 40% van de jaarlijks terugkerende indirecte kosten.

In overleg met de opdrachtgever analyseert Savepartner de kosten van de secundaire bedrijfsprocessen, waaronder (tele)communicatie, energie, verzekeringen en afvalverwerking, en worden op maat gesneden besparingsmogelijkheden aangedragen. Dit alles conform de wensen en randvoorwaarden van de opdrachtgever. Vervolgens voert Savepartner alle nodige onderhandelingen met leveranciers en partners voor een optimaal resultaat: jaarlijks terugkerende besparingen en een directe verbetering van bedrijfsresultaten.

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact op met Savepartner – uw partner in effectief kostenmanagement.

Over ons

SavePartner is opgericht door Jeroen Bosma. Als adviseur is hij ervaren in het doorlichten van uiteenlopende organisaties en stroomlijnen van processen.
Lees hier meer over ons.

Jeroen Bosma