Over SavePartner

SavePartner begeleidt uw organisatie bij de verduurzaming van processen en bij interim projecten hieromtrent. Wij richten ons erop uw organisatie vooruit te helpen.  Dit doen we door de expertise van professionele bedrijfskundigen, met een ruime ervaring in de publieke en private sector. Een van deze bedrijfskundigen is oprichter Jeroen Bosma, die inmiddels voor een breed scala aan organisaties gewerkt heeft. Enerzijds om processen te verduurzamen, anderzijds om als interim projecten te begeleiden of structureel de bedrijfskosten te verlagen. Een persoonlijk contact met u als opdrachtgever staat voor SavePartner voorop. Geen mooie praatjes, maar een no nonsense aanpak. Hoe kunnen de bedrijfskundigen van SavePartner uw organisatie helpen met verduurzamen?

SavePartner biedt een brede dienstverlening

Een verduurzaming ziet er voor ieder bedrijf anders uit, afhankelijk van de grootte, de sector, de strategie en het budget. Het begrijpelijk en op heldere wijze uit kunnen leggen van complexe vraagstukken is ons doel. Vaak komen onze bedrijfskundigen terecht in een lastig krachtenveld, waarbij het zaak is om alle hoofden dezelfde kant op te krijgen. Het liefst in een zo kort mogelijke tijd. Vooral bij de implementatie van duurzame oplossingen.

Samen zoeken we naar de weg die uw organisatie een stap verder helpt op het gebied van verduurzamen.

  • Wij bieden ondersteuning bij CO2 neutraal ondernemen
  • Duurzame energie opwekken, bijvoorbeeld middels zonnepanelen
  • Het voldoen aan wet- en regelgeving
  • Verhoogde efficiëntie en een betere concurrentiepositie
  • Het aanvragen van subsidies om een verduurzaming in gang te zetten

Duurzaamheid biedt kansen voor het bedrijfsleven, maar ook voor overheidsorganisaties. Wij spreken de taal van de ondernemers, maar hebben voldoende ervaring in de publieke sector om overheidsorganisaties te begrijpen. De hulp van de private sector is hierbij cruciaal om de doelstellingen van de publieke sector te kunnen behalen. SavePartner voert uit met een no nonsens aanpak.

Welke kansen liggen er voor uw organisatie? Hoe kunt u deze kansen realiseren? Wat levert het uw organisatie op? Ieder bedrijf kan stappen maken richting een duurzame toekomst. Schakel Savepartner  in voor de begeleiding en uitvoering van het duurzaamheidsbeleid.

Jeroen Bosma