Onze werkwijze

SavePartner gaat met u de uitdaging aan! Hoe kunt u bestaande bedrijfsprocessen duurzamer inrichten? Op welke wijze behaalt u de doelstellingen van uw organisatie? Wij helpen u gedurende het volledige traject: van het in kaart brengen van mogelijke kansen, tot en met de realisatie hiervan. Dit doen wij zowel voor publieke als voor private organisaties, die ieder met hun eigen uitdagingen op het gebied van duurzaamheid te maken hebben.

Aan de slag met verduurzaming
Verduurzaming is een zeer breed begrip. Verduurzamen doen we middels het creëren van inzicht, tot het realiseren van de daadwerkelijke verduurzaming. Inclusief de bijbehorende subsidiemogelijkheden en financieringsopties tot het inkopen van aanvullend benodigde energie. Denk aan de implementatie van duurzame oplossingen binnen uw organisatie.

  • CO2 uitstoot minimaliseren of compenseren
  • Zelf groene stroom opwekken
  • Bewuster omgaan met energie inkoop en verkoop
  • Voldoen aan wet- en regelgeving
  • Het creëren van een duurzamere uitstraling

Al deze implementaties leiden tot een duurzaam, toekomstbestendig bedrijf. Met SavePartner ontdekt u nieuwe mogelijkheden om uw kosten te verlagen en uw business te verduurzamen.

Passie voor energie en duurzaamheid
SavePartner bestaat uit mensen met kennis en passie voor energie en duurzaamheid. Wij laten zien dat verduurzaming ook geld kan opleveren. Besparen op de indirecte kosten, met name op de energiekosten, is voor iedere organisatie interessant.

Hulp van een ervaren interim
Bent u op zoek naar een extern adviseur, die u kan begeleiden bij duurzaamheidsprojecten in de organisatie? Wij zijn in staat om als projectleider de duurzaamheidsdoelstellingen van een bedrijf, een gemeente of Provincie te faciliteren. Het bedrijfsleven speelt hierin een belangrijke factor. SavePartner spreekt de taal van de ondernemer, wat het contact tussen een overheidsorganisatie en commerciële partijen makkelijker maakt. Dit contact is noodzakelijk om doelstellingen op het gebied van duurzaamheid te behalen.

Wilt u samen met een externe partij werken aan mogelijkheden om duurzame oplossingen te implementeren? SavePartner is u graag van dienst met onze ruime ervaring in het werk als interim. Wij werkten in het verleden voor grote en kleinere partijen in de publieke en private sector.

Over ons

SavePartner is opgericht door Jeroen Bosma. Als adviseur is hij ervaren in het doorlichten van uiteenlopende organisaties en stroomlijnen van processen.
Lees hier meer over ons.

Jeroen Bosma