Kosten besparen

Uw rendement is op twee manieren te verbeteren. Enerzijds door meer omzet te genereren en anderzijds door kosten te besparen. Elke euro omzet leidt, na aftrek van kosten en belastingen tot een beperkte bijdrage aan de winst. Elke euro besparing leidt echter tot een directe verbetering van de winst.

Optimalisatie van de kostenstructuur is juist dan van cruciaal belang. Dit om hetzelfde rendement te kunnen behouden of het rendement te verbeteren. Het besparen op de indirecte kosten is onze core business. Hierdoor kunt u zich volledig richten op uw primaire proces.

Het besparen op de indirecte kosten is onze core business. Hierdoor kunt u zich volledig richten op uw primaire proces. De focus ligt hierbij voornamelijk op de kosten die geen onderdeel uitmaken van het primaire proces, de zogenaamde indirecte kosten. We lichten de huidige situatie door en komen met concrete voorstellen voor verbetering. Hierdoor zorgen we ervoor dat u kunt u direct kosten besparen.

“Dezelfde kwaliteit tegen een betere prijs.”

Alleen al op energie, telefonie en verzekeringen realiseren wij doorgaans een besparing van 15 tot 40% en hogere percentages behoren tot de mogelijkheid. Voorop staat dat we de kwaliteit realiseren die u wenst alleen tegen lagere kosten.

Als vergoeding vragen wij een percentage van de besparing. Kunnen we geen besparing voor u realiseren, dan brengen we uiteraard geen kosten in rekening.

Vraag hier direct een gratis scan aan of bel direct 0337600111.

Over ons

SavePartner is opgericht door Jeroen Bosma. Als adviseur is hij ervaren in het doorlichten van uiteenlopende organisaties en stroomlijnen van processen.
Lees hier meer over ons.

Jeroen Bosma